Algemene voorwaarden - Borduurbedrijf - Reclamekleding Future Design QEG bvba - Mortsel-Antwerpen - Voor al uw borduurwerk,Geborduurde logo's,Flex print,Zeefdruk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Algemene voorwaarden

Contact

In tegenstelling tot bedrukking, kunt u borduurwerk ook echt voelen: u kunt het aanraken en de woorden, logo’s, symbolen en emblemen die op uw textiel, kleding of accessoires geborduurd zijn, voelen. Onze borduurdiensten geven uw ideeën duurzaamheid en tastbaarheid.
Future Design gaat voor professionalisme en heeft oog voor details. Ieder draadje borduurgaren dat op uw textiel wordt geborduurd is een teken van uitmuntendheid en volledigheid. Wanneer u uw logo, embleem of uw naam net dat tikje meer wilt geven, kunt u eenvoudigweg gebruik maken van onze borduurwerk.
Wij bieden gepersonaliseerde borduurdiensten aan op: Jassen en sweaters  Caps en petten  Tassen  Uniformen  Shirts en hemden  Outfits  Sportkleding  Werkkleding  Gepersonaliseerde lettertypes, stoffencombinaties en garens
Bij Future Design kunt u terecht voor standaardontwerpen maar ook voor borduuroplossingen op maat. Laat ons weten wat u zoekt en wij kunnen het borduurwerk meteen uitvoeren. U kunt een van onze bestaande ontwerpen kiezen of u kunt de tekstgrootte, de kleur van het borduurgaren en het lettertype zelf bepalen.
Onze gesofisticeerde computerprogramma’s garanderen een uitstekende productiekwaliteit, hoe ingewikkeld uw ontwerp ook is. Future Design beschikt over drie volautomatische borduurmachines die precisiewerk en kwaliteit afleveren. Achter elk patroon dat onze computer borduurt, schuilt een heel verhaal.
25 jaar ervaring in borduurwerk Wij leveren borduurwerk en textielbedrukkingen aan een grote groep klanten in België, Luxemburg en Nederland die onze toewijding aan kwaliteit en normen op prijs weten te stellen. Ook eventmanagers, bedrijven, privé-clubs, clubs, sportorganisaties, scholen en instituten, modehuizen en vele anderen maken gebruik van onze borduurdiensten. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu