Kleurenkaart borduurstof - Borduurbedrijf - Reclamekleding Future Design QEG bvba - Mortsel-Antwerpen - Voor al uw borduurwerk,Geborduurde logo's,Flex print,Zeefdruk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kleurenkaart borduurstof

Extra's
Beschikbare kleuren voor de basisstof van uw machinaal geborduurde badges !


Onze borduur- en bedrukkingsactiviteiten werden gestart in 1986 en sindsdien hebben wij niet stilgezeten. Wij zijn van een klein bedrijfje uitgegroeid tot een heuse borduurstudio met een internationale reputatie. Wij leveren borduurdiensten aan gewaardeerde klanten over heel België, Luxemburg en Nederland.
Volautomatische borduurstudio
Future Design beschikt over moderne, volautomatische borduurmachines die de meest ingewikkelde patronen aankunnen. De productiekwaliteit wordt bovendien nog verbeterd door de in-house ontwikkelde computerprogramma’s die onze designers gebruiken. Dit laat ons toe onophoudelijk kwaliteit en precisiewerk te leveren.
Onze ruime expertise laat ons toe borduurwerk uit te voeren dat het volgende omvat: het stikken van logo’s, slogans, emblemen, namen van personen en bedrijven, informatie over producten en diensten of welke boodschap u ook maar op uw kleding wenst aan te brengen. Wij verzorgen borduurdiensten voor:
Kleine bedrijven, KMO’s en grote bedrijven
Scholen, colleges en instituten
Academies en clubs
Vrijwilligersorganisaties en professionele organisaties
Modehuizen
Horecabedrijven
Natuurlijk is deze lijst niet beperkt tot bovengenoemde categorieën. Of u nu een organisatie of een particulier bent: wij leveren borduuroplossingen op maat en voor iedereen.
Een borduurstudio met een engagement voor kwaliteit, milieu en arbeidsomstandigheden
Wij zijn oprecht bezorgd over de impact die de productie van ons borduurwerk heeft. Wij zorgen ervoor dat al onze aankopen gebeuren bij leveranciers die materialen produceren zonder een negatieve impact op de ecologie na te laten.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu